Främlingsskap i juletider

Jag tar en mellandag från julmyset och hamnar i existentiella grubblerier. Sigge Eklund slår an tonen och slaktar Kobras nyandlighet och Skavlans möte mellan Dawkins och Linn Ullman

Länk

Jag läser vidare i tidningen Sans. Arne Jarrick sågar postmoderna teoriers (läs genusvetenskap) dubbelmoral när det gäller kunskapsanspråk och Dawkins själv reder ut.

  

About Editor

http://tystatankar.wordpress.com Twitter: @tystatankar Webmaster http://etenjournal.com Mail tystatankar( at )gmail.com http://pojkaktigorkester.wordpress.com/
This entry was posted in Genus, Normativitet, Personligt, Politik, Utbildning, Värdegrund. Bookmark the permalink.

10 Responses to Främlingsskap i juletider

  1. Efter den “Själviska genen” borde Dawkins kunnat bosatt sig på en ultravacker söderhavsö då skolsystemet runt klotet borde tagit sitt ansvar. Istället “tvingas han genera sig i allehanda trivialarenor”. Efterföljden är att jag istället för en söderhavsö bestämt mig för att skita i kollektivet o rent egocentriskt inköpa en http://www.ktm.com/se/enduro/350-exc-f-six-days/ för att filtrera tramset.

    Like

  2. Kvällen är fantastisk med tre kvinnliga orgasmer samma kväll i SVT 1.
    Alla är skickligt bra. Men töntarna som styr programtablån är töntar om dom inte förstår att jag läser dom som en öppen bok.

    FEMINISTISK HJÄRNTVÄTT.

    Like

  3. Problemet med Sans är att den är lika pseudovetenskaplig som den pseudvovetenskap som den dekonstruerar i den stund den försöker behandla tvåkönad evolution. Då i detta ögonblick är den en bara simpelt PK. Därav min avslutade prenumeration.

    Like

Leave a comment