Främlingsskap i juletider

Jag tar en mellandag från julmyset och hamnar i existentiella grubblerier. Sigge Eklund slår an tonen och slaktar Kobras nyandlighet och Skavlans möte mellan Dawkins och Linn Ullman

Länk

Jag läser vidare i tidningen Sans. Arne Jarrick sågar postmoderna teoriers (läs genusvetenskap) dubbelmoral när det gäller kunskapsanspråk och Dawkins själv reder ut.

  

Om Mats

http//tystatankar.wordpress.com Twitter: @tystatankar Lärarutbildare Malmö högskola Mail tystatankar( at )gmail.com http://pojkaktigorkester.wordpress.com/
Det här inlägget postades i Genus, Normativitet, Personligt, Politik, Utbildning, Värdegrund. Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Främlingsskap i juletider

 1. andersbwestin skriver:

  Efter den ”Själviska genen” borde Dawkins kunnat bosatt sig på en ultravacker söderhavsö då skolsystemet runt klotet borde tagit sitt ansvar. Istället ”tvingas han genera sig i allehanda trivialarenor”. Efterföljden är att jag istället för en söderhavsö bestämt mig för att skita i kollektivet o rent egocentriskt inköpa en http://www.ktm.com/se/enduro/350-exc-f-six-days/ för att filtrera tramset.

 2. andersbwestin skriver:

  Kvällen är fantastisk med tre kvinnliga orgasmer samma kväll i SVT 1.
  Alla är skickligt bra. Men töntarna som styr programtablån är töntar om dom inte förstår att jag läser dom som en öppen bok.

  FEMINISTISK HJÄRNTVÄTT.

 3. andersbwestin skriver:

  Problemet med Sans är att den är lika pseudovetenskaplig som den pseudvovetenskap som den dekonstruerar i den stund den försöker behandla tvåkönad evolution. Då i detta ögonblick är den en bara simpelt PK. Därav min avslutade prenumeration.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s