Främlingsskap i juletider

Jag tar en mellandag från julmyset och hamnar i existentiella grubblerier. Sigge Eklund slår an tonen och slaktar Kobras nyandlighet och Skavlans möte mellan Dawkins och Linn Ullman

Länk

Jag läser vidare i tidningen Sans. Arne Jarrick sågar postmoderna teoriers (läs genusvetenskap) dubbelmoral när det gäller kunskapsanspråk och Dawkins själv reder ut.

  

Annons

Om Editor

http://tystatankar.wordpress.com Twitter: @tystatankar Webmaster http://etenjournal.com Mail tystatankar( at )gmail.com http://pojkaktigorkester.wordpress.com/
Detta inlägg publicerades i Genus, Normativitet, Personligt, Politik, Utbildning, Värdegrund. Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Främlingsskap i juletider

 1. andersbwestin skriver:

  Efter den ”Själviska genen” borde Dawkins kunnat bosatt sig på en ultravacker söderhavsö då skolsystemet runt klotet borde tagit sitt ansvar. Istället ”tvingas han genera sig i allehanda trivialarenor”. Efterföljden är att jag istället för en söderhavsö bestämt mig för att skita i kollektivet o rent egocentriskt inköpa en http://www.ktm.com/se/enduro/350-exc-f-six-days/ för att filtrera tramset.

  Gilla

 2. andersbwestin skriver:

  Kvällen är fantastisk med tre kvinnliga orgasmer samma kväll i SVT 1.
  Alla är skickligt bra. Men töntarna som styr programtablån är töntar om dom inte förstår att jag läser dom som en öppen bok.

  FEMINISTISK HJÄRNTVÄTT.

  Gilla

 3. andersbwestin skriver:

  Problemet med Sans är att den är lika pseudovetenskaplig som den pseudvovetenskap som den dekonstruerar i den stund den försöker behandla tvåkönad evolution. Då i detta ögonblick är den en bara simpelt PK. Därav min avslutade prenumeration.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s