Bilden av män i förskolan


Serien är från ETC och har hyllats som ”klockren” på Facebook. Jag funderar över vad det är som gör att debatten om män på förskolan måste föras på en så erbarmligt låg nivå?

Det borde finnas fler lägen än likhetsfeminism och styckmordssexism. Vem tjänar på den här polariseringen?

Kan verkligen männen i förskolan vara ett så allvarligt hot att de måste förlöjligas? Jag tycker att det räcker med den statliga mobbningen från Delegationen i högskolan.

Länk.

Om Editor

http://tystatankar.wordpress.com Twitter: @tystatankar Webmaster http://etenjournal.com Mail tystatankar( at )gmail.com http://pojkaktigorkester.wordpress.com/
Detta inlägg publicerades i Förskola, Genus, jämställdhet, Lärarutbildning, Personligt, Politik, Skola, Utbildning, Värdegrund. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Bilden av män i förskolan

 1. J.G skriver:

  Jag tror att de börjar känna att vinden inte riktigt är med dem, och blir mer och mer desperata. De sluter sig i sitt manshat, och blir mera extremistiska med tiden. En exitgrupp borde instiftas.

  Gilla

  • Magnus skriver:

   Svenska radikalfeminister (eller pop-dito) har länge kunnat köra på en bild av att ”vi har världen med oss”, dvs i första hand feminismen i USA (det är ju nästan bara USA man jämför med som förebild i svensk gammelmedia). Nu blir det alltmer tydligt att de varken har omvärlden eller svenska medier med sig på samma oinskränkta sätt längre. Då gräver man, mycket riktigt, ner sig i sina övertygelser och sina punchlines.

   Gillad av 1 person

 2. andersbwestin skriver:

  Frugan har bestämt att vi skall sluta bry oss om pubertala yttringar. Nu när vi fyllt 60 år o har några år kvar i livet (antal obestämt) så skall vi bry oss om sånt som är viktigt och livsbejakande. Allehanda pubertala yttringar skall EJ registreas av perseptionssystemet har hon bestämt. Jag har tagit beslutet att lyda. Husbil nästa!!!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s