”Försök att se det på mitt sätt…”

Jag har rättat 250 mattetentor och ser spegelsymmetrier överallt. Om vi skulle behöva ett pedagogiskt motiv för att njuta av den här filmen.

Om Editor

http://tystatankar.wordpress.com Twitter: @tystatankar Webmaster http://etenjournal.com Mail tystatankar( at )gmail.com http://pojkaktigorkester.wordpress.com/
Detta inlägg publicerades i Estetiska processer, Förskola, Lärarutbildning, Personligt, Politik, Utbildning, Värdegrund. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till ”Försök att se det på mitt sätt…”

 1. Katharina Andersson skriver:

  Jag har andats sex tentor kvar att bedöma i den här omgången. Hur skulle tentorna kunna göras mindre tidskrävande att bedöma?

  Gilla

 2. Katharina Andersson skriver:

  endast….. skulle det stå. Men felskrivningen blev ju rolig. Andats dem har jag säkert också..

  Gillad av 1 person

 3. Katharina Andersson skriver:

  Ja, och där vill jag inte hamna utom på en oerhört liten del av begreppsanvändning och då endast på salstentor, vilka jag inte uppskattar som bedömningsgrund heller. Svårt detta…

  Gilla

  • Mats skriver:

   Den här diskussionen har en tendens att bli polariserad. Om vi hejar på fotbollslaget ”kunskap är svårt att mäta” finns det en uppenbar risk att vi inte ser vilka brister studenter har när de kommer till högskolan.

   Det här blir ganska påtagligt inom naturvetenskapen – där just begreppen är grundläggande – och det funnits en tradition av ämneskunskap (och artkännedom)

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s