“Försök att se det på mitt sätt…”

Jag har rättat 250 mattetentor och ser spegelsymmetrier överallt. Om vi skulle behöva ett pedagogiskt motiv för att njuta av den här filmen.

About Editor

http://tystatankar.wordpress.com Twitter: @tystatankar Webmaster http://etenjournal.com Mail tystatankar( at )gmail.com http://pojkaktigorkester.wordpress.com/
This entry was posted in Estetiska processer, Förskola, Lärarutbildning, Personligt, Politik, Utbildning, Värdegrund. Bookmark the permalink.

5 Responses to “Försök att se det på mitt sätt…”

 1. Katharina Andersson says:

  Jag har andats sex tentor kvar att bedöma i den här omgången. Hur skulle tentorna kunna göras mindre tidskrävande att bedöma?

  Like

 2. Katharina Andersson says:

  endast….. skulle det stå. Men felskrivningen blev ju rolig. Andats dem har jag säkert också..

  Liked by 1 person

 3. Katharina Andersson says:

  Ja, och där vill jag inte hamna utom på en oerhört liten del av begreppsanvändning och då endast på salstentor, vilka jag inte uppskattar som bedömningsgrund heller. Svårt detta…

  Like

  • Mats says:

   Den här diskussionen har en tendens att bli polariserad. Om vi hejar på fotbollslaget “kunskap är svårt att mäta” finns det en uppenbar risk att vi inte ser vilka brister studenter har när de kommer till högskolan.

   Det här blir ganska påtagligt inom naturvetenskapen – där just begreppen är grundläggande – och det funnits en tradition av ämneskunskap (och artkännedom)

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s