Är det så en tågolycka ser ut?

Det är lätt att bli stämplad. Journalisten tycks ha haft en bild av Jordan Peterson som högerextremistisk kvinnohatare och under intervjun blir hon allt mer angelägen om att bevisa detta.

Så här i efterhand tycks de flesta vara överens om att strategin misslyckades. Men det finns mycket spännande att lära. Vad händer när två världsbilder möts. Läs hela tråden!

Advertisement

About Editor

http://tystatankar.wordpress.com Twitter: @tystatankar Webmaster http://etenjournal.com Mail tystatankar( at )gmail.com http://pojkaktigorkester.wordpress.com/
This entry was posted in Genus, maskulinitet, Personligt, Politik, Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Är det så en tågolycka ser ut?

 1. Kristian says:

  Ja, så kan man se det.

  Jordan Peterson (i senare intervju hos nederländska GeenStijl) är mest nedslagen. Sådana “segrar” klarar han sig utan. Han ville hellre ha en vuxen diskussion om sina idéer. Vi får hoppas att det kommer till stånd.

  (Personligen tycker jag att till och med “Batman and Robin” slår Nolans tonårspekoral med hästlängder. “Batman and Robin” tar sig inte på så blodigt allvar.)

  Like

 2. Magnus says:

  Det är väldigt tydligt i det här klippet att hon redan från början har placerat Jordan P. i ett rollfack och bestämt sig för att läxa upp honom inför publik (även om jag har sett ännu tydligare exempel på den saken på svensk tv). Så misslyckas det och då ballar hon ur. Många journalister borde studera filmklippet just som exempel på farorna med ensidig, självgod aktivism som ledstjärna på jobbet.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s