Är det så en tågolycka ser ut?

Det är lätt att bli stämplad. Journalisten tycks ha haft en bild av Jordan Peterson som högerextremistisk kvinnohatare och under intervjun blir hon allt mer angelägen om att bevisa detta.

Så här i efterhand tycks de flesta vara överens om att strategin misslyckades. Men det finns mycket spännande att lära. Vad händer när två världsbilder möts. Läs hela tråden!

Annons

Om Editor

http://tystatankar.wordpress.com Twitter: @tystatankar Webmaster http://etenjournal.com Mail tystatankar( at )gmail.com http://pojkaktigorkester.wordpress.com/
Detta inlägg publicerades i Genus, maskulinitet, Personligt, Politik, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Är det så en tågolycka ser ut?

 1. Kristian skriver:

  Ja, så kan man se det.

  Jordan Peterson (i senare intervju hos nederländska GeenStijl) är mest nedslagen. Sådana ”segrar” klarar han sig utan. Han ville hellre ha en vuxen diskussion om sina idéer. Vi får hoppas att det kommer till stånd.

  (Personligen tycker jag att till och med ”Batman and Robin” slår Nolans tonårspekoral med hästlängder. ”Batman and Robin” tar sig inte på så blodigt allvar.)

  Gilla

 2. Magnus skriver:

  Det är väldigt tydligt i det här klippet att hon redan från början har placerat Jordan P. i ett rollfack och bestämt sig för att läxa upp honom inför publik (även om jag har sett ännu tydligare exempel på den saken på svensk tv). Så misslyckas det och då ballar hon ur. Många journalister borde studera filmklippet just som exempel på farorna med ensidig, självgod aktivism som ledstjärna på jobbet.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s