Det kanske händer något?

Jag är verkligen glad över att ha blivit mainstream. Det fanns en tid då den här typen av texter inte var möjliga på Aftonbladets ledarsida.

Om Editor

http://tystatankar.wordpress.com Twitter: @tystatankar Webmaster http://etenjournal.com Mail tystatankar( at )gmail.com http://pojkaktigorkester.wordpress.com/
Detta inlägg publicerades i Förskola, Genus, Högskola, jämställdhet, Lärarutbildning, Personligt, Politik, Utbildning, Värdegrund. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Det kanske händer något?

 1. andersbwestin skriver:

  Det finns en besvärlig dimension i detta.
  Min kära Pappa dog för några månader sedan. Mamma lever vidare. Min syster hjälper till på bästa sätt. Jag försöker också hjälpa till. Men faktum kvarstår. Min mamma och min syster har en hel verklighet med relateranden och viktighetsfrågor i symbios som jag aldrig har en chans att nå in till.
  Jag tycker inte synd om mig själv men faktum är att jag känner mig som ett UFO när dom sätter igång och pratar om ditten och datten och tillsammans avgör vad som är VIKTIGT.
  Jag går ner i källaren o kollar värmepumpen, avfuktaren, avloppsröret i matkällaren och sen går jag ut i garaget o fixar en stund. Gräsklipparna skall fungera.

  När jag kommer in igen har dom just beställt fönsterputsning. Rena fönster är så VIKTIGT att jag inte har en chans att konkurrera på viktighetsskalan.

  Jag bara gissar att denna dimension också existerar inom Förskolan.

  Gilla

  • Mats skriver:

   Du beskriver en smygande exkludering och kanske också barnets längtan efter att bli sedd. Jag känner delvis igen mig och funderar ofta över den där osynliga gränsen. Ibland tror jag att det går att träna upp förmågan att röra sig mellan världarna. Men det verkar inte finnas någon manual.

   Gilla

  • Mats skriver:

   Jag beklagar sorgen. Var rädd om dig.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s