Maskulinitet är ingen sjukdom

  

About Editor

http://tystatankar.wordpress.com Twitter: @tystatankar Webmaster http://etenjournal.com Mail tystatankar( at )gmail.com http://pojkaktigorkester.wordpress.com/
This entry was posted in Förskola, Genus, jämställdhet, Lärarutbildning, Personligt, Politik, Utbildning, Värdegrund. Bookmark the permalink.

2 Responses to Maskulinitet är ingen sjukdom

  1. Bra text. Men det vore trevligt om också man kunde lyfta den positiva sidan av manlighet. Bara en sådan där trevlig egenskap som att kunna sluta kriga och istället via naturvetenskap, ekonomi och teknikfascination bygga västerlandets extrema välstånd. Men sådant får man väl inte lyfta fram.

    Like

  2. Magnus says:

    Någon skrev på Flashback häromdan att postmoderna svenska män gillar att bli bortgjorda och tystade av damerna. Det stämmer förstås inte, men avogheten mot alla slags stadiga *hetero*relationer, och mot deras avtryck i offentligheten, är verkligen rätt slående om man jämför det svenska samtalsklimatet kring kön, sexualitet och familj med det som finns i de flesta andra länder. Inte minst i den engelskspråkiga världen..

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s