Maskulinitet är ingen sjukdom

  

Om Editor

http://tystatankar.wordpress.com Twitter: @tystatankar Webmaster http://etenjournal.com Mail tystatankar( at )gmail.com http://pojkaktigorkester.wordpress.com/
Detta inlägg publicerades i Förskola, Genus, jämställdhet, Lärarutbildning, Personligt, Politik, Utbildning, Värdegrund. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Maskulinitet är ingen sjukdom

  1. andersbwestin skriver:

    Bra text. Men det vore trevligt om också man kunde lyfta den positiva sidan av manlighet. Bara en sådan där trevlig egenskap som att kunna sluta kriga och istället via naturvetenskap, ekonomi och teknikfascination bygga västerlandets extrema välstånd. Men sådant får man väl inte lyfta fram.

    Gilla

  2. Magnus skriver:

    Någon skrev på Flashback häromdan att postmoderna svenska män gillar att bli bortgjorda och tystade av damerna. Det stämmer förstås inte, men avogheten mot alla slags stadiga *hetero*relationer, och mot deras avtryck i offentligheten, är verkligen rätt slående om man jämför det svenska samtalsklimatet kring kön, sexualitet och familj med det som finns i de flesta andra länder. Inte minst i den engelskspråkiga världen..

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s