På extremt förekommen anledning

  
Jag läser om SD:s reklamkupp och inser att de antagligen har ökat sin skara sympatisörer i natt genom demonstranternas agerande.

Om Editor

http://tystatankar.wordpress.com Twitter: @tystatankar Webmaster http://etenjournal.com Mail tystatankar( at )gmail.com http://pojkaktigorkester.wordpress.com/
Detta inlägg publicerades i Personligt, Politik. Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till På extremt förekommen anledning

 1. AV skriver:

  Jo just diskuterat frågan med några vänsterpartister, inkl en ung riksdagsman. De verkar inte förstå vilken dans SD bjuder upp till, men de dansar gladeligen med. Ett argument för sådana här protester var att SD inte hade ökat så mycket på orter där de protesterat. Som om platsen spelar roll i ett mediasamhälle. När tv visar hur en skränande flock river ner plakat i Stockholm ökar SD i Malå och Flen.

  Gilla

  • Mats skriver:

   Suck. Det känns som om alla demonstranter är hjältar i sina egna moraliska krig. Och helt ointresserade av den större bilden.

   Gilla

   • AV skriver:

    Att vara ung och entusiastisk är ok. Du jobbar ju med unga vuxna. Men efter ett tag bör man vidga sin vy bortom sin självgodhet. Stör mig mer på vuxna som fortfarande inte ser de stora effekterna.

    Gilla

 2. Henrik Valentin skriver:

  Kanske fanns detta med i SDs strategi. Att genomföra en aktivitet för att få en reaktion som gav genklang i media och väckte sympatier hos vissa. Inte första gången i världshistorien.

  Gilla

 3. andersbwestin skriver:

  Är inte förklaringen besläktad med behovet att få ingå i ”religiösa församlingar”. Det är viktigare att få ingå i en gemenskap än vad gemenskapen uträttar. Tillhörighet är viktigare än kausalitet.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s