???????

20140309-095135.jpg

Den här bilden beskriver två fall av grundläggande obalans. Inom det ena tycks många vara bekymrade över att den enkönade populationen innebär en brist på olika erfarenheter. För att utvecklas skulle verksamheterna behöva fler perspektiv.

Inom den andra brännmärks talet om skillnader som biologism.

Om Mats

http//tystatankar.wordpress.com Twitter: @tystatankar Lärarutbildare Malmö högskola Mail tystatankar( at )gmail.com http://pojkaktigorkester.wordpress.com/
Det här inlägget postades i Förskola, Genus, jämställdhet, maskulinitet, Politik, Skola, Utbildning, Värdegrund. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till ???????

 1. J.G skriver:

  Försökte gå in på den hemsidan som är som rubrik i länken, och kommer till en sida ägd av MP med ett stort NEJ på, vart hittade du bilden annars?

  Gilla

 2. Mats skriver:

  På twitter – all visdoms moder.

  Det var väl lite fyndigt att sidan i ett ord besvarade frågan i adressen?

  Gilla

 3. NumeraNamnlös skriver:

  Feminismen har för länge sedan gått för långt. Men när tänker man tvångsrekrytera kvinnor till sopåkare? Feminister är oftast akademiker med onödiga kunskaper, mest i den egna religionen. Låt näringslivet rekrytera sina egna toppar, det har inte andra med att göra lika lite som andra har att göra hur du tar hand om dina barn

  Gilla

 4. Jonte skriver:

  Vad gäller VD-poster får man inte glömma att de flesta VD:s är det för små obetydliga företag som dom själva har startat och män startar fler företag än kvinnor. VD innebär inte per automatik miljonlön och 3 våningsvilla i Djursholm.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s