Fotbolls-EM

Jag lyssnar på radio och Morgonpasset spelar förslag till kamsånger inför EM. Linda Bengtzing sjunger om känslan från -94 och att det faktiskt är vår tur nu. Jag har en bit kvar till den där vrålande entusiasmen och har svårt att se mig själv som en del av Markooliokulturen.

Men det ska bli skönt att få tro på något helhjärtat en liten stund. Skolpolitiken har blivit för komplicerad och just nu vill jag gärna vara en del av något stort. En fotbollsgemenskap?

Klickbar bild

Efter att ha lyssnat på några riktigt dåliga EM-låtar tröstar jag mig med lite Zlatanromantik:

Om Editor

http//tystatankar.wordpress.com Twitter: @tystatankar Lärarutbildare Malmö högskola Mail tystatankar( at )gmail.com http://pojkaktigorkester.wordpress.com/
Det här inlägget postades i Personligt. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Fotbolls-EM

 1. asapasa skriver:

  Jag lääängtar till fotbolls EM. Funderar hur jag ska plocka in detta i min undervisning.

  Gilla

 2. Kersti skriver:

  Jag klarar mig utan em som en av få totalt sportointresserade,men det är härligt att få vara en del av någor stort. Så jag kanske ändå ska ansluta mig till alla sportfantaster. Det skulle i alla fall förvåna min omgivning :).

  Gilla

 3. Åh vad jag längtar efter fotbolls em. Det går absolut att flytta in fotbollen i undervisningen. Köp boken – FOTBOLLENS HIMMEL OCH HELVETE… Galiano… Mycket mycket användbar… jag har använt mig av min högläsning ur den för många många elever och årskurser. Anne-Marie

  Gilla

 4. asapasa skriver:

  Tack för tipset! Jag ska försöka hitta den i stan till veckan. 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s